A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Szép fekvésű és csendes, ahova nem kell belépődíjat fizetni. A vízimalmáról és a templom melletti finom vizű forrásáról ismert községnek kellemes strandja van. A 71-es főúton a falun áthaladva tábla jelzi az elágazást a központtól mintegy egy kilométere lévő fürdő felé. A nem túlságosan nagy, családiasnak mondható strand ingyenesen fogadja a vendégeket.

A terület jelentős részét fák borítják, de van bőven napozásra alkalmas hely is. A meder a helyiek szerint nem köves, kellemesen kemény talajú. Tavalyi látogatásunkkor a fű, a part, az épületek gondozottak voltak.

A strandon többféle sportolási lehetőség kínálkozik, a strandröplabda pálya, focipálya, kosárlabdapalánk mellett vízilabda kapuk is vannak.Általában május elsejétől folyamatosan nyitva tart a Vadkacsa étterem büfé része. Június közepétől minden nap késő estig nyitva lesz a kocsma, ahol az italok mellett csocsó asztallal, tévé-kivetítővel várják a vendégeket. Július elején működésbe lép a konyha is, ahol főtt ételek, levesek, főzelékek, frissensültek készülnek majd.

 

 

Addig lángost, palacsintát, hamburgert, hot dogot, sült krumplit, hekket ehetnek a vendégek. Június közepén több más mellett kinyit egy butik és egy kölcsönző is, ahol vizibiciklit, szörföt és más sporteszközöket lehet bérelni.A főszezonban több szórakoztató programot is terveznek a strandon. Parkolni a bejárat előtti területen ingyenesen lehet. A biciklivel érkezők a strandon belül nyitott bicikli tárolóban tehetik le a kerékpárokat.

Nyitástól naponta 9-17 óráig (egyes strandi szolgáltatások működésének ideje)

Július 1. előtt, augusztus 20. után és a napi "zárás" előtti és utáni időszakban a strandot mindenki saját felelősségére használhatja - a vendéglátóegységek este is nyitva tartanak

Ingyenes szolgáltatások
fürdés, öltöző
zuhany - július 1-től
játszótér
strandröplabda pálya, focipálya, kosárlabda palánk, vízilabda kapuk, asztalitenisz,
csocsó (pöcifoci, pörgős foci), tévé-kivetítő

Fizetős szolgáltatások

szörf, vízibicikli kölcsönzés

 

Forrás: www.balaton.hu