A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Itt a legkisebbek a legnagyobbak és a gyermek szívek repesnek, vagy egyenesen a fürdőruciba csúsznak. Az élményrészlegek a Sonnentherme élményfürdőben garantálják nem csak a kikapcsolódást, de az szórakozást is felsőfokon.

„Baby World” babavilág részleg. A wellness oázis kimondottan babáknak kialakított medencékkel 35°C-os víz- és 27°C-os levegőhőmérséklettel várja a kicsiket, nyáron pedig a baba strand csábít csobbanásra, homokos stranddal és árnyékos fekhelyekkel. Számtalan extra, mint a babakocsik, pelenkázók, alvószoba, játszószobák és babakonyha garantálja a pihentető nyaralást. A „Fun & Speed World“ biztosítja a mókát és kalandot  a nagyobb testvéreknek. Hála a 800 méternyi csúszdaélménynek, hullámmedencének, vadpataknak és sok más atrakciónak az unalomnak a Sonnenthermeben helye nincsen. Sőt, a 202 méter hosszú Twister csúszdán a 7 éven felüli vendégek 3 lenyűgöző világba merülhetnek a vilóag leghosszabb beltéri és ausztria 1. virtuális valóság csúszdáján! Az ugrótoronyról 1, 2, vagy 3 méterről is csobbanhatunk a mélybe. Aki viszont inkább a magasba vágyik, az felmerészkedhet a három méter magas mászófalra – biztosított a vízes érkezés a kültéri „Splash“ medencébe. a virtuális valóság búvárkodással pedig a víz alattti világ és a világűr súlytalanséga élhető át.

Hotel Sonnenpark****s: üdülőparadicsom saját vízivilággal

Igazi napsütéses pihenőnapok. Az időjárástól függetlenül. A mindennapi stressz nélkül. Csakis ezért érkeznek a családok a lutzmannsburgi Hotel Sonnenparkba. És csakis ezért merülnek a fantasztikus vízi és „száraz“ élményvilágba. Itt nem csak a szálloda külön fürdőrészlegét, de egy áthidaló folyosón át Európa vezető kisbaba és gyermek élményfürdőjét is, a Sonnentherme-t is élvezhetik a vendégek.

 

A szállodán belül a családi fürdőrészleg, Sunny Bunny vízivilága várja a lubickolni és pihenni vágyókat belső és külső pancsolómedencékkel és relaxágyakkal. Itt sem hiányozhat a vízicsúszda, ami egy kellemesen meleg medencébe érkezik. A pici vízipockok a szabadban található játszótéren is kitombolhatják magukat. A kisbabákat speciális pelenkázószigetek várják.

Nem utolsó sorban a gyerek játszósarkok és animációs programok nyújtotta változatosság miatt, melyek teljes egészében a gyerekek igényeihez igazodnak. A speciális kisbaba részleg, kíváló minőségű játékokkal várja a 2 éves kor alatti apróságokat.

Vízen és szárazon hancúrozás közben megéhezik az ember. Nem csak a szülőket, hanem a piciket is ínyenc falatokkal kényeztetik a külön kialakított baba- és gyermekbüfében. A fedett terasz kényelmes, nagy helyet biztosít az étkezésekhez és a pihenéshez. A kerti pavilonból a szülők egyenesen a kertben játszó csemetéikre látnak.

Akciós hetek 2020

Family Days

2020. szeptember 14. és október 23. között

Sonnentherme: Élményparadicsom az egész családnak  Sonnentherme: Élményparadicsom az egész családnak

15% kedvezmény a teljes család számára minimum 2 éjszakás tartózkodásra, vasárnaptól péntekig. Promóciós kód online foglalásokhoz: family2020

 Sonnentherme: Élményparadicsom az egész családnak  Sonnentherme: Élményparadicsom az egész családnak

MaxiMini hetek

2020. november 3. és december 22. között

30% kedvezmény 0-6 éves gyerekeknek. 

 Sonnentherme: Élményparadicsom az egész családnak  Sonnentherme: Élményparadicsom az egész családnak

Az időpontok változtatási jogát fentartjuk!

Olvasd el ezeket is!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!