A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Balatonszepezd 420 lakosú egykori kis halászfalu, a part menti dombokra épült, erdők és hegyek veszik körül. Az önkormányzat három strandot üzemeltet: Központi strand, Ifjúsági strand és a Víriuszi strand, mindhárom strand június elején nyitott.

Központi strand ingyenes parkolóval rendelkezik. Játszótér és vízibickli szolgáltatás is elérhető,míg a sportot kedvelők a röplabda pályát használhatják. Minden évben Mozdulj Balaton programsorozat, melynek keretében szombatonként sportolásra hívják a fürdőzőket. Két büfé és két étterem is működik a strandon. Pénztár nyitva tartása: 9.00 – 18.00 óráig.

Víriuszi strand megközelítése a Vénusz Kemping és Központi strand között a 71-es főútról egy lépcsősoron lehetséges. Gyerekeknek játszótér homokozóval, öltözőkabinok és egy büfé kínálatával találkozhatunk a strandon. Füves terület fákkal tarkított, melyek a napos órákban elegendő árnyas részt ad. Pénztár nyitva tartása: 9.00 – 18.00 óráig.


Ifjúsági strand szintén ingyenes parkolóval ellátott. Szolgáltatások: játszótér, vízibicikli, sportpályák: víziröplabda, strandfoci, kosárlabda, homokos röplabda pálya. A strandon egy büfé szolgálja ki a vendégeket. Az autóbusz állomás, vasútállomás, kerékpárút és a főút egyaránt közel, 150méterre található.Balatonszepezden három strand található. Ezek közül a legnagyobb a vasútállomás alatt helyezkedik el. Az ide látogató családoknak számos sportolási lehetőséget kínálnak, mint például a strandröpi, kosárlabda és a strandfoci. Gyerekek és felnőttek egyaránt ki tudnak kapcsolódni a parton. A strand éjszaka kiváló szórakozóhellyé alakul a fiatalok számára.

 

 

Nyitva tartás: 9-18 óráig

 

Éjszaka a fürdőzők a strandot saját felelősségükre használhatják.

 

Forrás: www.balaton.hu

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!